Menu

Ruta de l'Ardenya

El mar, la muntanya i la plana. La Volta Ardenya Cadiretes, es pot plantejar de diferents formes. Experts de BTT la poden fer sense aturar-se. A peu, pot esdevenir una Ultra-trail. Nosaltres recomanem, dividir-la en aquestes 7 etapes per fer-la tranquil·lament amb la familia i descobrir tot els seu encant que trasncòrrer pels municipis de Llagostera, Caldes de Malavella, Vidreres, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d'Aro. Baixa't l'APP gratis per IOS i Android!

Consulta totes les rutes

Llegir més ...

El Salt del llop

Situat a dalt de la fondalada de la font de Panedes, trobareu un salt que normalment porta aigua, menys als mesos de més sequedat. El salt és creuat per un pont penjant des d’on s’inicia una ruta ferrada que va seguint el torrent de Salenys. Aquest torrent marca el límit dels termes de Llagostera i Santa Cristina d’Aro.

Per tal de fer la ruta ferrada cal tenir els coneixements adequats i anar equipat amb elements de seguretat.

Llegir més ...

Rutes guiades

A Llagostera s’ofereix la possibilitat de portar a terme visites guiades a diferents indrets del municipi.
Visites guiades al nucli antic
Visites guiades a l’entorn de Llagostera
Visites guiades: Llegendes de Llagostera al nucli antic
Les visites s’ofereixen durant tot l’any i estan adreçades a:
Escoles (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )
Grups (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )
Particulars (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. )

Llegir més ...

Ruta de la muralla

Aquesta ruta segueix un recorregut al voltant de la muralla de Llagostera i ofereix una vista del Massís de les Gavarres des del mirador situat a la plaça del Castell. Una visita que ens trasllada a èpoques medievals i feudals.

 

1. L‘església. Tour virtual 

2. El Castell - mirador - Ajuntament. Tour virtual

3. Muralla de Llagostera

4. Reramur - Can Caciques

6. La Plaça

5. Pl. del Mercat

Llegir més ...

Ruta arquitectònica

Al llarg dels carrers del centre de Llagostera, trobem diferents edificacions d’estil modernista i noucentista o bé fruit de l’esplendor econòmic sorgit de la indústria surotapera del segle XIX i XX.

 

1L‘Estació de Tren (Sant Feliu de Guíxols - Girona)

2Casino Llagosterenc. Tour Virtual

3L‘Agrícola

4Can Coris

5Ca les Vídues

6La Torre Albertí

Llegir més ...

Vies verdes

Entre el mar i la muntanya, al peu de les Gavarres i del Massís de Cadiretes, Llagostera i el seu entorn són ideals per practicar el senderisme i l’excursionisme, amb un munt de rutes per fer a peu, en bicicleta o a cavall.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Amb el suport de:

 cat turisme girones  dipu girona  logo costa brava  vies verdes